MALATYA / YEŞİLYURT - ŞEHİT SERACETTİN KILINÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

Okulumuzda Razaman Coşkusu

Ramazan ayı, dinimizce yüce ve kutsal kabul edilmiş mübarek/uğurlu bir aydır. Kutsiyeti ve fazileti Kur’an ve sünnet ile sabit olan Ramazan ayı, aynı zamanda “on bir ayın sultanı” olarak kabul edilmektedir.

Rahmet, bereket ve oruç ayı olan Ramazan; kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, ruhlarımızın güzel öğütlere ve uyarıcı telkinlere açık olduğu, manevi duygularımızın canlılık kazandığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği kutsal ve uğurlu bir aydır.

Bizler de Şehit Seracettin Kılınç İmam Hatip Ortaokulu olarak okulumuz girişine bu güzel ayın anlam ve önemini gösterir pankart,afiş ve süslemeler hazırladık. Emeği geçen Değerli Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Hayırlı ramazanlar dileriz.

14-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 09:18 - Görüntülenme: 39